Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Açıkçası çoğu şeyi uyguladım. Bakara, İnşirah, duha, Fatiha nas ihlas Kevser vs. Ayetel Kürsi sürekli.. çoğu anlık oluyor. Bir iki gün iyiysek sonrası işler değişiyor. Sanki bı musallatla konusuyom bı eşimle.. zaten bir dediği diğerini tutmuyor. Okumalarimdan da rahatsız. Evde de istenmiyorum. Barındırmiyor. Bir şekilde bahane ile çoğunlukla doğrudan yollaniyorum evden. Evde dualarımız mevcut. Kapıda mutfakta. Duayi namazı gizli kılıyorum. Zira hoşlanmıyor. Daha çok azitiyor. Aileyle beraber dua etmek fln hak getire yani.. defne, ada çayı fln yaktım. Onlar sadece evdeki enerjiyi temizliyor. Musallatimiz baki kalıyor. Keza lavanta gül yağı esansları da kullanıyorum. Onlarda da farklı bir sonuç yok. Arada bana da ugruyorlar. Bol bol vesvese iç karartma yapıyolar. Yada bilmediğim bir dilde birşeyler dedikleri oldu. Görmüyorum seslerini duyuyorum. Zaten eskiden beri hep duyarım varsa bir varlık. Duaları okumakla en azından benim ağzım ile okumanın yetmediğini gördüm. Yeterince ilim irfan sahibi değilim. Yeterince ibadetim yok ihlâslı bir kul değilim. Bu belanın defi için genelde para istiyorlar. Ben zaten işsizim. Nerden neyi bulup getireyim. Her şey ortak eşimin elinde. Kalkıp para istesem zaten vermez. Kolay kolay Allah rızası için musallati yok eden çıkmaz. Malum her hocanın da kullandığı malzeme parayla. Yardım etmek isteyen hocamız oldu şuan kendisi de yogun. Kimseyi sık boğaz etmek istemem.
Konuyu açarken aslında niyetim bu değildi. Sadece vaktiniz olursa önümdeki mülakat için dualarınıza talibim.
|
Dualarima katacagim insallah dualarda tesir yoksa bu sizden kaynakli olabilir
Bunun disinda 6 7 yildir mi ay mi yil ise esiniz cok bile dayanmis
Erkek nolursa olsun evlenince calismak zorunda taşi sıkıp suyunu cikarmali musallat vesveseden ibaret karakteri etkilemez calismamayi etkilemez tabiki calismadan rizik beklenilmez
Hicbi kadin calismayan eşe sevgi saygi ve hurmet etmez yani keyfi diyeyim Allah yardimciniz olsun insallah is bulup bu zilletten kurtulursunuz