Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Eşimle normalde bir probleminiz yoktu. Gayet parmakla gösterilen bir cifttik. Her şey bir sene içinde oldu. İşsiz olmamın bence bu konu ile pek ilgisi yok. Zira kendi de böyle olmasını istedi. Özel sektörde çalışabilirsin ama kalıcı olmayacak devlet olsun diye kendi destek verdi. Ortak kararımızdi yani. Tabiki bu süreçte ben de o da yıprandık. Bunları normal olarak görüyorum. Malum kimse dört dörtlük değil. Ama bu denli dengesizliği tutarsızlığı sırf ben değil herkes fark etti.
|
Nazar deveyi kazana insani mezara koyar demis S.a.v Herkesin gipta ettigi cift olup sonradan isler bozulduysa nazardir aynisini bende yasadim
Dugunumuz cok buyuk ve guzel olmustu dugunden sonra Dusman olduk Halada cekiyorum ama cok şükur iyiyiz
Rızık genişlemesinde Rızkı veren Allah buna tastamam iman edersen rızkın sana gelir ben bunu binlercekez tecrube ettim
Kul acizdir valla bi gün paraya sıkşmıstm Allah im rızk verenlerin en hayirlisisin isticek baska kimsem yok sen ver dedim O gun paranin nerden geldigine cok sasirdim bunun gibi nice sey yani Birikimim 2 ceyrek altin vardi bi hafta icinde bi gram kar ettigimde oldu 2 cumhuriyetten bi ceyrek kar ettigimde oldu Rızk uygulamaları bosa degil nasr suresi cok faydali bolbol oku sonrasinda hamd edip istigfar cek
Secde suresi mulk suresi rızık kapilarini genisletiyor ustelik ic huzur aile huzuru en önemlisi sunnet
Musallati kalmiyor evde ben tecrube ettiklerimi tavsiye ediyorum
Tin suresi özgüveni arttiriyor
Gaflet ettigin herseyden mahrumsun ne yazikki