Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Hocam şuan berhettiyeyi çok ama çok iyi anlamaya başladım
Ben okuduğumda güçlü ifritler gelmişti rüyama hemde iki üç güne yüksek sayılarda da okumuyordum ama dualarımdanmı kaynaklı bilemiyorum çabuk icabet oldu
Gerçekten zor bir kasem onu anladım bana hoca hiç ama hiç güven vermedi çok yüksek bir ücret istedi tabiki birde peşin olacakmış.
Allah sizden razı olsun şimdi hakikati anladım berhettiye şeytan isimleri değil lakin açdığı kapılardan güçlü ifritler girer.
Görevlisi ifrit değildir görevliden önce gelenler ifrittir şimdi berhettiyeye ne kadar haksızlık ettiğimi anladım çok yalnış anlamış ve tanımışım allah sizden bin kere razı olsun
Çok teşekkür ederim
|
Ücretli ilim öğretmeye çalışan kişinin ardından gidersen verdiğin her kuruş cebinden değil kalbinden gider. Büyü bozma, rukye vs. bu işlemlerde ücret caizdir fakat ilim öğretirken böyle bir ücreti pek uygun görmüyorum. Çünkü bir gün parasını eksik versen senin en zor anında arkasına bakmadan çekip gider. Unutma karganın peşinden giden leşe, bülbülün peşinden giden güle kavuşur.
Dediğim gibi Berhetiyye bu ilmin sonu değildir. Daha büyükleri vardır sen buna odaklanma yoluna odaklan her şey vesiledir