Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Insan aldigi ahlardan çeker yani kimin canini yakmişsan o kadar canin yanar malesef bu Allah in adaletindendir kinadiginla sinanmak ve aldigin ah ile sinanmak ben aldigim ah ile 8 yildir cekiyorum 8 yilin sonunda anladim ah tan oldugunu
Ama anlattiklarin negatif enerji yüklüsün Bu yüzden başına böyle haller geliyor fakat kişi kendinden bilir işi enerjisel çalismalarin var mi ?
Gün içi sinir veya genel olarak sinirlimisin
Negatif enerji yanliş çalismalar veya sinirliyken yüklenilen enerji bende onceleri elektirik carpmasi olurdu oyle bi hal almisti ki elim kime deyse sıcrıyor dezgenin uzerindeki bardak tabaklar oynuyordu baktigim an yere duşen eşyalar etraftan surekli cıt pıt sesi kulaklarda enerji akımı sesi Bunlar teleknezi calismalarinda normal
Ani duygu degisimi stres ve negatif dusunce uzulme aglama Gbi durumlarda negatif enerji yukselir ani korkular sebepsiz yere korkmak
Gölgeler belki yuklendigin negatif enerji negatifleri cekiyor denize gir enerjin sifirlansin
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakim yaptirmayi herkese önerme bakim musallatsiza musallat getirir
Bakim cinlerle yapilir bu yüzden cinni o kişi ile etkileşmde enerjisini sevse her daim gider veya negatif enerjjiye tutunabilir
Bakım yaptirmayi sağlikli bulmuyorum Yani bu herkese ayni recete verilmez
Karamsarlik Ta negatif enerji sebebi eşyalarla etkileşmde bozulma oluyor negatifinden kurtulmasa bu rahatsizlik devam eder
|
karartilar gormeyle sesler duymayi neye delalettir?
ilimin den eminsen cevapla değilsen
ilmi ile amel etmis alimlere laf etmek s
tuhaf...
deneyimlemis mennun kalmis kisilerde var sitede kalmiyanda var
üstelik i kisiler bakim yapilp yapilmama kararini bendn iyi biliyorlar keyfi yapmadiklari icin ben uzman desteğine yonlendirmesi yapiyorum
iyi arkadasa sen tavsiye et bakim cinler getirir sagliksizdir iz kalir dersen alternatifi onerde derdinden muzdarip bu kardes faide gorsun hem sahih hadisde gecen seyi uygulamis sevaba girersin
Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Gece evdeki kapalı olan banyonun ışığı yandı. Aslında ampul sağlam. Ama duy, kablo ve dış kapak plastik yanmış. Keza yatak odasındaki ışık ta kisilip aciliyo kendi kendine. Bugün de arabanın teyip gösterge ekranı sürekli sağa sola kaydı. Bende geceden beri baş ağrısı var. Yani burda amaç ne? Ben burdayım mi diyorlar? Ne istiyorlar?
|
bahsettigin seyler olmasi zor lakin olabilen seyler
bu u cinler yuzundende olabiliyor kişi den kaynaklida
sen avir zikir riyazet halvet surecine mi girdin o hanede bunlair yasadin
yoksa hafif olduğu halde bu tur anormalikler yapiyorsun
benim analizlerime gore
egerki agir bir sekilde bu enerji islerine ugrasmadiysan varliklarin kisiyi akil sagligini bozmak icin yaptigi oyunlar lakin bu seviye bakimindan bir kac tik guclu llanlari yapabilicegi seyler buda ciddi bir sıkinti olduğunu gosterir
egermi aşk cin ise o da ayri bir sorun