Alıntı:
AK-KURT Nickli Üyeden Alıntı
yani diyorsun admin yetkili kıldığı kişilere ücretle işlem yaptırıyor bu suç aslında biris ihbar ederse site sıkıntı yaşar benden uyarması siber suçlara giriyor ücretle iş yapılması ... tartışmak gibi niyetim yok ki sen o 3 sayfalık yerde ayrı konuşuyorsun burda ayrı konuşuyorsun bende herkes görsün istedim o kadar kimsenin lafını almam daha çok sen benim laflarımı alıyorsun ben daha öncede dedim herkese tebliğ yapmıyorum sadece yanlış yolda olana ve bunu ısrarla diretene yaptım o kadar gerisi ilgilendirmez
ayetle cevap veeriyorum Çoğunluk sizi aldatmasın rum 42
|
orasını bilmem ücretsiz bakım yapan var bildiğim ücretli yapanlarada admin site üzerinde izin veririm ivermezmi kendisine sorman lazım lakin ücretli şekilde sitede olmasada bakım yapanlar var sitede üye olduğu halde
benim yaptığım adminini ilmine güvendiği yetki verdiği kişilere ruhan isıkıntısı olanlari iletmek bu kadar yani ondan sonrası onların arasında
Alıntı:
AK-KURT Nickli Üyeden Alıntı
yani diyorsun admin yetkili kıldığı kişilere ücretle işlem yaptırıyor bu suç aslında biris ihbar ederse site sıkıntı yaşar benden uyarması siber suçlara giriyor ücretle iş yapılması ... tartışmak gibi niyetim yok ki sen o 3 sayfalık yerde ayrı konuşuyorsun burda ayrı konuşuyorsun bende herkes görsün istedim o kadar kimsenin lafını almam daha çok sen benim laflarımı alıyorsun ben daha öncede dedim herkese tebliğ yapmıyorum sadece yanlış yolda olana ve bunu ısrarla diretene yaptım o kadar gerisi ilgilendirmez
ayetle cevap veeriyorum Çoğunluk sizi aldatmasın rum 42
|
demek ayetle cevap vericez keşke hiç tartışmaya bile başlamasaydım bu kadar basitçe bitirebiliyorsak
bakara 7
Furkân Suresi 63