Alıntı:
Selamet Nickli Üyeden Alıntı
mübarek, 1 günde 2 yorumunu gördüm ikisi de kalite.forumda bu derece ince temaslara rastlamak zor.kelimenin lisan akademiğine değinemem ama fonetik olarak hem arapçası hem türkçesi kulak arkası ve ensede müthiş bir frekans döngüsü oluşturuyor.bu kelimeye fatır 38. ayetin okunuşuyla hayran kalmıştım.
|
sseni tebrik ederim
Kulak arkasi ve beyinde dönen bi enerji artik frekanssada bilemiyorum innnnnAllahe ye'muru bil adli diye gidiyo nahl suresinde ve ennallahe
Innn lafi şupesiz ekini getiriyor genelde meallerdende okuyunca Tecvitle okudugunda farkli fakat Baskabi hoca esliginde onla beraber okumak farkli dedigin sekil bi frekans veya enerji bilmiyorum fakat insan etkileniyor elde degil Gozu kapayip okumakta başka hal olusuyor da sitede sanirim boyle tefekkur eden yok
Supesiz Allah kelimesi Bana gore yemin sayilabilir
Ve okuyani herseyden emin kiliyor Innallahe meaassabirin gibi sabredene sekinet iniyor
Goz kapaliyken kendi öz sesle kuran okurken tecvit dahi yapilsa öz sesin cikmasi ayarlanmasi zordur
Misal innallahe nin gectigi bi ayeti ezberleyip uzatma yapildigi zaman goz kapaliyken hem dedigin gibi kulak arkasi bi baslangic frekansmi diyelim artik enerjimi ordan kalbe iniyor Muhabbet daim olsun
Tecvit kurallarinda mim ve nun ve ye harfinin bulundugu tecvitlerde Hem mana guzel bakinca hem telaffuz guzel
Aslinda keramet olarak şunu diyebilirizki ayet bedene tesir ediyor genelde kurana kitap olarak degilde nur gozuyle bakarim okudugum zaman
Demekki o nur insanin kalbine işleniyor
Keramet ti ise umarim cenneti bize getirir tabi ne kadar guzel okuyor ve hissediyorsak oylede amel etmek gerek