Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun, benim amacım cin yakmak değil kabilesi intikam için geldiğini biliyorum bir cini yakmak yüzlerce cinin ve hatta kişinin bile ölmesine neden oluyor.
Benim amacım şuydu ben bu forumda havasa dair bir cok şey sordum sormaya da devam edeceğim.
Sizler ilim ehli hocalarımızın cevaplarını en ince ayrıntısına kadar hem zihnime hemde çelik kasada sakladığım defterime not alıyorum.
Amaç cin yakmak değil amaç öğrenmek
Misal bir cin karşına çıktı ve sen ayetel kürsi okuyorsun avuç içinden çıkan enerjiyi ona yönlendiriyorsun oda yakmak değilmidir.?
Rahmanın ayet ve dahi surelerinin nurlarıyla yanmıyorlarmı.?
Gitmezlerse o enerji onları öldürmüyormu ?
Benim amacım bunları öğrenip cin yakmak değil içiniz rahat olsun.
Sizi gerçekten anlayabiliyorum bazı şeyleri açıklayıp başımızın belaya girmesini istemiyorsunuz ama meraketmeyin ben öyle nefsi ile hareket eden değil aklı ile hareket edenim başıma gelecekleri bildiğim için amel etmem lakin bilmekde tabiki isterim.
Bu arada fatihatul fukara okuyarak dua edildiği zaman hadimler işi halledermiş onu anladım ve yazdığınız duayıda hem zihnime hem deftere not aldım.
Allah sizden razı olsun ve tabiki @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hocadanda ilminiz bize güç veriyor allah sizi hıfz eylesin sıratı müstakimde daim kaim kılsın.
|
istinai durumlar dışında genel olarak ; okunan ayetin-suretin tesiri kişinin şeriatı nasıl yaşadığıyla alakalıdır..Kimisi 1000 tane okur kimisi 3 tane.. ayet aynı ayet demekki ağızdan ağıza - kalpten kalbe fark ediyor..
Ayetel kürsü okuyarak şeytanları yakabilecek zatı muhteremin zaten kendi aurası yakar şeytanları,okumasınada gerek kalmaz
Ha nokta atışı niyet edip o yaratılmışın üzerine okuyup keyifle ve NEFİSLE canının yanmasını izlemek var mı var,daha farklı niyetlerde var,aileye yaklaşanın taifesini tamamını kadın çocuklar ve yaşlıları göz ardı etmeden hedef tahtasına koymakta var ama biz saldırmaya değil savunmaya savuşturmaya odaklanalım..Düşman bitmeyecek kadar çok olması insanı huzursuz yapıyor inan bana.. evde aylak aylak yatarken 7 sene önceki meseleyi sebep ederek saldırıya geçen kindar varlıklar gün gelir bileti kesmek için uygun anı beklerler..Allah muhafaza eylesin hepimizi..
Birde kurani kerim rahmet olarak gönderilmiş,azap üzere değildir.. yakma - kesme - infaz işlerinde tam olarak besmele de çekilmez çünkü rahmettir

başı rahmet olan amelin sonu yanma nasıl olsun ? kurbanı keserken ne deniyor ? besmele çekilmiyor dikkat et.. ha öyle ince püf noktalar var işte..
kardeşcağzım iç dünyanı ve kalbini ben bilmiyorum ama sorularını ve cevaplarını burda herkes okuyacak ve vesile olabileceğin hayır ve şerrin farkında olarak sor o yüzden
Biz yazarken bi tek sana yazmıyoruz,umuma açık uyarılarda bulunuyoruz,sende umuma açık sorular sorarken herkesin hayal dünyasını gözünün önünde bulundurup sor yarın hiç farkında olmadığın birisinin ömürlük günahı haneye yazılmasın..