Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Anladım hocam da bunlar benim sorumun tam olarak cevabı değil. Biz onlara büyü vs için muraacat ediyoruz. ( Yapan kişiler var bizden kasıt insan oğlu) ya da birşeyler sormak için. Ama onlar bize nasıl ihtiyaç duyar? Bize neler yaptırabilir kendi hayatlarını düzenlemek adına? Yapılabilir mi böyle bir şey? Yanlış anlamayın kalkıp deneyecek halim yok. Hiç işim olmaz. Ben sadece merak ettim. Bir de işin o tarafını merak ettim.
|
e zaten habis olanlar şeytani olanlar musallat olanlar bizim enerjimizden beslenebiliyorlar o çakraların yavaşlaması falan filan bundan kaynaklı
ne kadar beslenirlerse o akadar güçlenirler mantıken
hindistanda bazılar ıriyazet vs ritüellerle bedenlerini şeytana yani cinlere adıyorlar
bu musallat olanalrda kendiler enerji almak konusunda bizim kadar verimli yüksek olmadığı iin insanlardan istifade ediyorlar kıskançlık haset duyuyorlar e zaten enerji bir ryana güzellik kavramı açısındanda onların gıpta ettiği bir varlığız yani bir ço k açıdan bizlere ilgi duyuyorlar benim bildiğim bu
kendi hayatlarını düzenlemek den kasıt şu olaiblir eğerki musallat olur ve intihar etirebilirse bu oun kendi kabileisnde rütbesini artırır doğal olarakda güçünü siyasi ve enerji analmında diye düşünüyorum
merak etmen sorun değil bildiğimizi anlatalım zaten olay kötü işlere kaldımı bunlara sıra gelmez bile çok daha basit kısa yoldan tesir eden şeyler dolu da neyse