Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
Hakikat nedir?
Hakikat sadece Allah CC razı olduğu kul olabilmektir.
Tevbe ve istigfara devam etmen gerekir.Ayrıca tefeul çektim kuran mealinden demişsin o işlerden hiç anlamam.
Ama doğru bir kul olabilirsen Allah CC sana vahiy indirecek hali yok.Peki benden razımı değilmi nasıl haberdar olurum dersen yoluda doğru yolda isen sana rahmani rüya gösterir bizim gibileri anca rüya ile bilgi sahibi olur siteye rüya yorum kısmına surelerle ilgili bazı bilgiler attık.
Yani sana göstereceği rüya yorumunu araştırıp kendin irdeleyeceksin.Rüya yorumu diyelim ki yolun doğru yol Allah CC senden razı gibi çıktı havalar 1500 olmadan aman evliya seviyesine yükselmişim  haberim yokmuş demeden önceden yaptığın ameller ne ise aynen tam gaz devam şart. 
Yoksa rüya yorumuna bakıp hava 1500 olup da ameller aksamaya başlarsa şeytandan vesvese verip ya senden ala kul yok bak millet vur patlasın çal oynasın yaşıyor sense bol namaz kıl ibadet et zikir çek bırak bunları biraz hayatını yaşa moduna gir denirse vesvesede onada uyulursa ameller bırakılırsa yada azaltılırsa ayıkla pirincin taşını diyorum....
rahmani rüyaya örnek misal
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Allah razı olsun.. yol gostericiliginiz icin lakin 11 sene oldu elhamdülillah üniversiteyi bırakıp ehli takva olarak yaşamaya başlayalı,simdidgenclerle istigal edip imanı konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz..hayatimda kendimle uğraşmaktan başka çok mendi bir durum yok. Ortam ve çevrem musbet çok şükür..ama Allah benden razı mi affedildim mi zaman zaman geçmişten kalan ahval de boğuluyorum birazda iciyim ondan olabilir. Yoksa ilim ve taat konusunda değilde kabul konusu bu ara daha çok baskın bir şekilde ümidimi kırdı.. Bu arada dedikleriniz yapacağım Allahın izniyle. Allah razı olsun
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
celcelutiyye kendi talebesini secer, talesi olmasin istedigi kisilere ters etki yapar,demek ki celceltiyye sizi talebesi olarak istemiyor
bende uzun süre celcelutiyye okudum bana hic etkisi ve katkisi olmadi ,anladim ki beni talebelige kabul etmiyor...
daha sonra berhetiyye beni cok cezbetti ve okuyunca celbetti, bende hocamdan icazetini aldim ve berhetiyye okumaya devam ediyorum...
|
Allah Allah demek böyle birşey var.. Hayırlısı olsun