Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
namaz borcu olanin hz. peygamberi rüyada görmek icin kildigi namaz ile istek gerceklesmez, bir kac gun once bir hanimla konustum hatim ediyorum diyerek gunde 120 defa 99 esmayi okuyormus, namaz kiliyormusun dedim, yok kilmiyorum iste onun yerine esma okuyorum dedi....
farz namazı derya ise diger tüm namazlar o deryada bir köpüktür
imami Şafi hz. farz borcu olanın sünnet kılması ahmakliktir diyor...
hep soyledim rüya sır ilmidir ayan edenin sırrı kesilir
hz. peygamberi ruyada görmek icin mücerrep uygulamalar var elbette ama herkeste tutacak diye bir kaide yok, sonucta havas ilmi dua ilmidir dualama ilmidir, hic bir havas uygulamasinin 100 de 100 olacak diye bir sarti yoktur, yaptim kesin olacak diyen şirke girer, havas ilmi vesiledir nasip edecek olan Allah CC dur , kabul etmek onun rizasi ve gaibindedir
@La Tahsen12 bu kelimede sana ithaftır *** vesselam***
ismi yanliş yazdım @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olacaktı *** vesselam***
|
Çok haklısınız Hocam ben görenlerden çok bildiğim var anlatanlar birdaha göremedi biz ne kadar istersek isteyelim önce Allah in ve Resulullah in istemesi lazım görenlerden bildiklerimin hiçbiri görmek için uygulama yapmadı hangi yüzle huzurunda duracağım diye ama efendimiz gelmişler hadislerde anlatıldığı
gibi