Alıntı:
Seher Yıldızı Nickli Üyeden Alıntı
isteyen namaz kılsın isteyen kılmasın isteyen farz kılsın isteyen nafile beni alakadar etmez ben bildiğimi söyledim İmas hoca zaten gerekli hadisleri paylaştı birileri bana laf sokmadikca ben kimseye sokmam ne demek seni birileri yönlendiriyor benim çok şükür bir aklım var birilerinin yönlendirmesi ile ben hareket etmem farz mı önce nafilemi önce gelir daha bunu bilmeyene söyleyecek sözüm yok yorumlarda bana karşı haddini aşmayana bende asmiyorum isteyen nafile kılsın isteyen farz ben kendimden sorumluyum
Benim mesajlarıma cevap verme benim konularıma yorum yapma diyenler lütfen aynısını sizlerde uygulayın
|
Sünneti terk eden küfre sapar .
Sünneti itibarsızlaştıranda küfre sapar sünnet nedir Peygamberin yaptığı şeyler ve peygamber yoludur !
Sünnetten yüz çeviren şefaat arzulamasın
Farzları tek yapsanızda içinde sünnet davranışları var abdestin sünnetleri var farz namazın içinde sünettetler var farzı öğretende peygamber. farzları tek yaparım isteyen şöyle böyle bu nasıl bi uslup.
Nasıl bi karakter kimsenin sana sataştığıda yönlendirme idaasında bulunduğuda yok 3 defa euzu besmele çek yanı daki şeytanı bi uzaklaştır.
Bilerek namazı terkedenin kaza hakkı yoktur günah işlemiştir tevbe etmelidir
Bilerek namazı terkeden kaza kılsın diye bi hadis yoktur . bilerek önce sünneti terk etirir şeytan sonrada farzı sonrada küfre saptırır . sonra şirke bulaşır . kişi