Alıntı:
acizkul41 Nickli Üyeden Alıntı
sen yanlış algilamissin olanı biteni , bu ümmet böyle doğacak böyle guclenecegiz , senin demek istediğin iş ev cami kimse bana dokunmasın böyle yaşayıp gideyim Allah in dinini dünyaya yaymak için bu dunyadayiz bu işler de böyle olmak zorunda , senin düşüncelerin kızgınlık üzerine düşünülmüş bir düşünce aslında öyle değil işte.... peki neden dua ederken salavat getiriyoruz?
öğrenci öğretmen profesör bunların hepsi aynı mi ?
kafana göre hüküm vermeyi bırak .
müslüman bu dünyada Allah in dinini yaymak için var bunu unutma . bu güç de böyle oluyor Rabbim daha da güçlendirecek insAllah . ev iş cami sade Müslümanlık oysa ki İslâm i yaymak için uğraşmak çok başka bir meziyet Rabbim derecelerini arttırsın , sen bana lanet ettin bende sana dua edeyim Rabbim senin anlayışını arttırsın bol bol Ayetel Kürsi ölü anlayışın artsın insAllah hayırlı cumalar
|
Siz Allahın dinine iftira atın, dinde olmayan ne varsa dine sonradan ekleyin sonra ehli sünnet diyin olur mu öyle? tabi lanet ederim Allahın dinini yaşayıp yaymak için dünyadayız evet ama siz Allahın dinini değil tarikatçılığı yayıyorsunuz ben sizle uğraşmaktan bıktım ahirette görüşürüz