başka bir bedenin bedenimin içine zorla sıkıştığını hissediyorum
Es selâmun aleyküm değerli Havas okulu sayfası sakinleri... öncelikle rabbim kimin ne haceti varsa versin ve kimin ne sıkıntısı varsa derman versin İnşaAllah,
Nihayetinde bu siteyi keşfetmem belkide son vesile umudu kapım ..bundan sonra ne yaparım bilmiyorum.....
10 yıldır üzerimde şiddetlenerek artan bir ağırlık var sol bacağımdan başlayıp beynimin merkezine kadar saran bir piton yılanı gibi ....
Sabahları aç karnına olunca daha çok hissediyorum tıpkı bir kaya gibi sertleşiyor daha doğrusu bir başka bedenin bedenimin içine zorla sıkıştırılması gibi artık ruhum nefes alamıyor ...
Bu süreçte rukyeciler, tövbe ile kurtaramaya çalınlar , yok bu sana soydan geliyorlarcılar ,muska ve bazı şeyler yazanlar arasında dolaşıp durdum ve hangisine itimat edeceğimle alakalı kararsız kalıp hepsinin ayrı şeyler söylemesine ek olarak bununda bana verdiği fiziksel şiddetten dolayı psikolojik olarak tamanen çökmüş vaziyette ve çevreye karşı uyaranlarım tamamen durmuş vaziyette ...iş hayatım ve sosyal hayatım tamamen bitti...
Dualar zikirler hergun en az 70 Ayetel Kürsi 41 Fatiha ihlas nas Felak hep böyle okuyarak geçiyor okumazsam o bedenimi saran şey daha da ağırlaşıyor ve beni daraltıyor.....bu süreçte hoca diye cumaya gitmeyen şeyhler mi dersiniz erkek olduğum halde bana sulanan tipler mi dersiniz Türkiye'nin her yerinde enteresan insanlarla karşılaştım ve artık bitme noktasına geldim ...teyzemin okuması biraz kuvvetli o bana okuduğunda onun başına ağrılar saplanıyor o an rahatliyorum ama geçici oluyor ...acaba nazarlardan dolayı auram tamamen parçalandı mı ki rahatça bana tesir ediyorlar aurayı tamir etmek mümkün mü?...bu süreçte kısa süreliğine çok nadir beni terk etsede tüm koruma dualarını okusamda kerahat vakitleri bana bir ölüm ağırlığı çöküyor uyutuyor ve tekrar giriyor ...ama son zamanlarda artık iyice ağırlaştı...bitkisel hayatta gibi duygusuz hissiz ve sürekli başıma verdiği bu eziyet ile tahammülüm kalmadı gibi
Sol bacağım ve kasığıma yakın bölgede sürekli bir şey dolaşıyor bu her zaman aynı geziyor bildiğiniz fare gibi
Sinirlerime sürekli baskı ve baş ağrıları beni yok etti...bu sayfada gerçek anlamda teşhis koyup beni yönledirebilecek dostlar var mı?
Yorumlardan anladığım kadarıyla bazı hocalar var ama önce genel bir şekilde yazmak istedim
|