Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Haklısınız benim amacım doğrumu söylüyor onu bilmekdi
Sizin sözünüzü biliyorum zaten ne diyeceğinizi artık önceden anlamaya başlıyorum yorumlarınızın çoğunu okuyunca biraz tanımaya başladım sanki sizi
Siz şey demiştiniz bana hiçbir ulvi ve sufli kadının emrine girmez yalnızca kafirler girer demiştiniz
Ben anlamıyorum gerçekten nasıl bakımda doğru çıkıyor
Hocam bana bakım yaptı doğruyu söyledi
Gerçi musallatlı gibi gözlerinden ve hareketlerinden anlaşılıyor zaten siz daha iyi bilirsin ama sanki musallat kibir veriyor gibi buna sözler falan hoş güzel
Bazen musallat kişiye hizmet edermiş gibi durur lakin kişi musallata hizmet eder
Ne derler iblisin ilmi derindir
Bizim bilmediğimiz şeyleri bize bildirir ve insanların kişiye alim mübarek bir zaat gözüyle bakmasını sağlar sonra hop hepsini yakalar tuzağıyla
Hangi kabile olduğunu siz daha iyi bilirsiniz
Hatta bunlar bakım gibi şeylerede yardım eder,insanların istediğini yapar kişi derki ben erdim.
Bu kabileyi iyi bilirim başımda zira
|
yahu ben anlamadım bunu bilmezsmini bu varlıklar ışık hızında ve kabilecek çalışıyorlar
ve bedende karin diye bir eleman da var
kişinin bedenindeki bu varlıklar geçmişindeki anılara erişebiliyorlar çevrendiki kişileride bulup aynısınıda yapabiliyorlar buda verdikleri bilgiyi doğru çıkmasını sağlıyor lakin gelecek konusunda tahminlerinin başarılı olma sebepleri tahmin etmekde ve onu gerçekleşmesi için oyun kurmalarından ibaret geneliklede oyunları tutmadığı için gelecek konusunda bir dedikleri diğerini tutmuyor