Alıntı:
Hburakk Nickli Üyeden Alıntı
Selamın Aleyküm saygıdeğer büyüklerim ve hocalarım. Annem ve babamın arası son yıllarda baya açılmış vaziyette ve babam şu anda farklı bir kadınla konuşuyor. Birkaç hoca işleriniz tıkanmış ve kadın size büyü yapmış gibi şeyler söyledi. Safran alınması için annem paralar gönderdi ve denilen uygulamaları yaptı. Ben eğer varsa büyüden kurtulmak için Berhettiye azemlerinden keydehulayi vefk olarak babama uygulamak istiyorum ama o kadar itikatli olduğumu düşünmüyorum. Annem artık bana yalvarmaya başladı kadının hali çok canımı acıtıyor. Asla büyü yapmak gibi bir durum istemiyorum sadece korunma veya varsa büyüyü bozmak için vefk yapmak istiyorum. Annemin bana böyle söylemesindeki sebep ise çocukluğumda beri birşeyler görüp duyardım buna rüyalarım da dahil. Birkaç hocası oğlun sahipli falan demiş annem de nolur bana yardımcı ol demeye başladı. Yaşım 26 hiçbir hocadan icazet almadım. Allah rızası için beni aydınlatın. Rabbim herkesi lanet büyünün ve büyücünün şerrinden korusun.
Selametle
|
hizbul ihfa fayda verfebilir yada nasimi nin ne ararsan var konusunu okuyup deniyebilirsin
yok ben profesyonel destek almak isterim dersen imas kardeşimiz var bakar islami şartlar altında neler yapılabilir inceler ve yapabiliceği birşey ise yapar biznillah faydasını çoğğu zaman görenler oldu bazı faydasını göremeyen istisnayi durumlardakilerde oldu
benim yorumum ise
kalpler allahın elindedir sizin celp zorla cin karıştırıp insan büyülemekden korkmanız gayet düzgün bir düşünce ama ailemde huzur araları iyi olsun islami şartlara şaşmadan yine dersen hizbul ihfa dışında annende günlük 1 -3 veya 7 kere yasin okuyup güzelce bir niyet alsın eşimle aram 2 cihandada hayırlı ise yarabbi aramızı düzelt yada kısmetimi aç vs .diye diye başlayabilir
şimdi kardeşim o hoca bunu soylemiş bu bunu soylemiş bunlar arap saçına dndürür yoksa bile üstünde birşey o musallat ederki gelsin para yollayım diye boyle farazi çok iddia kurabiliriz
ilk olarak rüyaların nasıl senin veya annein çok fazla kabus görüyor musunuz kabus goruyorsanız ne goruyorsunuz tarif et
ona göre yonlendirmeye devam edelim
berhettiye kısmına değinmeye gerek dahi duymadım sitede icazeti olanlar olsada sorun sade o vefk ile düzelicek diye şart yok onemli olan hayırısıyla sıhhat bulması ailenizin
dipnot:allahındır güç ve kudret ve yerdeki gökteki herşey o dilemezse yaprak kıpırdamaz hiçbiri işlem tertip yüzde yüz başarı veremez nasipte yoksa fayda etmez hacete sevabı kar kalır ahirete bolca faidesi dokunur
bu yüzden para versende vermesende saatlerini bazı şeylere harcasanda en iyi hocaya da gitsen nasipte yoksa hiçbiri tutmaz hiçbiri istediğini yerine getiremez ama nasipte varsa bir kere allah desende gelebilir istediğin şey bu bilinçte dualarını et ve yinede allahın hiçbirşeyi boş yere yaratmadı diyip verdiği bu nimetlerden elinden g eldiğince istifade et bu sayede deveni bağlamış ve duanıda etmiş olursun en güzelide bu olur