Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
İstanbul'da talebesi olup olmadığı hakkında bir malumata sahip değilim. Lakin telefon marifetiyle Tola eczanesiyle münasebet sağlanabilir. Bende bir şekilde geçmişte kendileriyle diyabet hastalığım için görüştüm. O zamana göre oldukça makul sayılabilecek fiyatta bitkisel ürün gönderdiler istifade etmiştim. Yine yakın tanıdığım birçok arkadaşım çeşitli vesilelerle irtibat kurdular müsmir neticeler aldılar.
|
Az önce aradım. Bir ev telefonu verdiler. Belli saatlerde burayi arayın dediler. Şimdilik ciddi olmayan bir iki problemim için kendileriyle görüşeceğim. Ama beni görmeden uzaktan tahlil vs istemeden nasıl müdahale edecek bilmiyorum. İşin o kısmı benim biraz kafamı karıştırıyor. Bir de Edirne de şifa medresesi varmış bir zamanlar. Su veya sesler ile insanları iyilestirdiklerini duydum Osmanlı zamanında. Bu tarz medreseler şifalı bitki yada çeşitli kürler de yaparlar diye düşünüyorum. Bunu hala devam ettiren var mıdır? Isparta gitmek zor açıkçası. Kendisinin muhtemelen akıllı telefon tarzı sonuç resim yollama imkanı da olmama ihtimali yüksek. Bir tek fax kullanıyor. Bu devirde fax i nereden çekecegiz..