Alıntı:
Rayiha Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, başlıktan da anlaşılacağı gibi şiddetli romatizma ağrısı için bir dua, bir ayet, bir esma, belki bir şiir.
Bu hastalık için özel bir şey var mı?
Tıpta da tedavisi olmayan bir hastalık mucizevi bir şey beklediğim yok, ben sadece günlük ağrıların dinmesini istiyorum.
|
Yakınımda iltihaplı romatizma vardı. Özellikle Amerika'dan eğitimden gelecek olan bir doktoru bekledik vaktiyle. Çaresi olmadığını, bir ilaç olduğunu oda göze zarar verdiği için dozaj ayarı ve rutin göz muaynesi gerektirdiğini söyledi. Biz kullanmadık ilacı. Sonra İstanbul'da Avrupa yakasında bir aktar/doktor/ hoca karışımı bir yer vardı. Oraya gittik. Yaklaşık iki senede bitkisel yol ile bu belayı atlattık. Şimdi o zat nerede hiç bilmiyorum. Ben de aradım bulamadım.
Isparta'da bir eczane var. Orayı arayabilirsin. İsim vermek yasak olduğu için yazamıyorum. Ama @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşimiz söyledi yanlış olmasın. Bir de benim açtığım konularda İstanbul'da başka bir eczacı var. Orayı da öneriyorlar. İkisini de denemedim. Öneri üzerinde araştırdım. İsterseniz siz de bir bakın derim.