Alıntı:
Rayiha Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim tavsiyen için ❤
Benim kan tahlillerinde sadece romatizma değerim normalin çok üstündeymiş iltihap ilk çıktığında normal seviyedeydi ilaçlarla sıfırı bile gördük.
Ama doktor d vitaminine bağlı demedi sadece bağışıklık sisteminin yanlış çalışması sonucu oluyor dedi.
Bi de d vitamini hap olarak verdi ama çok faydasını görmedim bileğimdeki ağrı için söylüyorum.
Hacamata başlamıştım, sülük tedavisiyle de çok kişiyi duydum iyi olan yakın zamanda ona da başlamayı düşünüyorum.
Aslında evde iş yapmasam bileğimi yoracak bir şey ağrım olmuyor.
Hatta haziranda ameliyat oldum 1 hafta içmediğimde aylarca onun ağrısını çektiğim ilacı 1.5 ay içmediğim halde ağrım olmadı henüz kontrole gitmedim merak ediyorum bazı şeyler değişti bence.
Bitkisel tedavilere inanırım ama hiç araştırmadım bu zamana kadar da kimsede duymadım sülük tedavisi haricinde. Teşekkür ederim ona da bi bakacağım
Eğer doğru tedaviyi bulamadıysa doktor kısa süreli etkiler. Bence bi doktorunuzu değiştirin. Kendi doktorumdan biliyorum hepsini ölçüyor biçiyor sana ne iyi gelir hepsini araştırıp tedaviye başlıyor.
|
Hap olarak fayda görmediysen. İğne olarak yazdır ve kaşığa döküp iç öyle çok etkisini gördüm ben eczanedende alırsın . enfeksyon 0 a düşmüşken ağrı devam ediyorsa ve bağışıklık sisteminde sorun varsa iyi bi dahliye dr görün ve ağrılar için temcid zikri çok iyi geliyor
Kendime şifa için okuma yapıyorum La havle vela kuvvete illa billah aliyyul azim fatiha suresi 7 defa Allahım bana acı veren bu hastalığı benden gider Öyle bi şifa verki hastalıktan eser kalmasın diye du et sadece bileğin mi ağrıyor .
D vitamin eksikliği şidetli eklem ağrılarına yol açar iyibi fizik dr na görün Romatoloji bölümünü açsınlar orası daha ehildir Allah cc şifa versin Allah cc şifa versin Allah cc şifa versin Vesselam