Alıntı:
Damlammb Nickli Üyeden Alıntı
Oğlum 4 yaşına yaklastı fakat hiç konuşamıyorhic kelime yok eğitim aliyo otizm değil dendi fakat bir tutukluk var sanki çok istiyo konuşmayı konuşamayınca anlatamayinca derdini cok agresiflesiyo cok vuruyo tokat atiyo duygularını kontrol edemiyor @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam ve diğer hocalarım lütfen yardımcı olun
|
İçinizi ferah tutun. Hocalarımızın, bilgili kişilerin söylediklerini deneyimleyebilirsiniz. Bence normal oglunuzun durumu. Kimi çocuk geç konuşur. Konusamayio kendini ifade edemediği için de hircinlasir gayet normal yani. Otizm falan aklınızın ucundan dahi geçmesin. Gönlünüzü kalbinizi ferah tutun. Ben 1 yaşındayken konuştum. Kardeşim 5 yaşındayken. Eğer bakıcı falan küçükken tuttuysaniz oda etki edebilir. Yabancı bakicilar farklı dilde konusursalar çocuğun kafası karışabilir. Yada şiddet benzeri şeylere şahit oldugunda da tutukluk yaşar. Bazen de çok yumurta sarısı yemesinden olur derler. Batıl inanç mi bilmem. Ama içiniz ferah olsun, bol konuşun onunla, oda konuşur zamanla.