Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
" Her gün gördüğünüz kişinin kalbini.." dediğiniz kısmı ben farklı anlamisim. Geri dönüp baktığımda nedemek istediğinizi anladım. Bazen sizin yazilarinizi ara vererek tekrar okumam icap edebiliyor. Kusura bakmayın. Bazen ben o tarz değişik şeyler hissediyorum yanımdaki kişilerden. Ya enerjileri, ağırlıkları çok farklıydı yada kimisinin omuzlarında çok yükler varmış gibiydiler. Ama sizin bahsettiğiniz tarzda açılımlar yaşamadım. Tadına bakıp çıkayım diye düşünmedim. Zaten bu yolda ben bı arkadaşa bakayım deyip de kapıdan girilmez, bir ömür sorumluluğu da seninle gelir. Ben Allah'tan altından kalabileceğim şeyleri bana vermesini isterim. Eğer karşıma çıkarsa birileri benim kalbimi de görür, ona göre istişare ederek versin. Adım adım açsın. Bir ömür surecekse de sorun değil, hedefe ulasamazsam da üzülmem, en azından güzel bir yol uğruna ölünur.
|
elhamdulillah

kafa güzel niyet güzel kardeşcağzım..
Sadece şunu unutma,isteyene verilen bi durum değil keşif..Çok isteyene hiç verilmez..Mesela bir örnek verelim bir kardeşimiz dünyasını değişti Allah nasip etti,yani dünyalığı bıraktı bu kardeş her anlamda..Yerin altındaki hazineleri görmeye başladı..Dünyayı bırakmadanda görmek istemişti hiç nasip olmadı,şimdi dönüp arkasına bakmıyor..
Çok isteyenin şeytanı olur ALEM,Derdi Allah olanın seyrangahı olur ALEM
İlahi ihsan diye bir konum vardı oraya bi bakasın,sana yazarken ordan cümleler geldi belki işine yarar bi kaç cümle çıkar içinden..
6 sayfayı 6 senede bitiremedik acele etme sende