Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
elhamdulillah  kafa güzel niyet güzel kardeşcağzım..
Sadece şunu unutma,isteyene verilen bi durum değil keşif..Çok isteyene hiç verilmez..Mesela bir örnek verelim bir kardeşimiz dünyasını değişti Allah nasip etti,yani dünyalığı bıraktı bu kardeş her anlamda..Yerin altındaki hazineleri görmeye başladı..Dünyayı bırakmadanda görmek istemişti hiç nasip olmadı,şimdi dönüp arkasına bakmıyor..
Çok isteyenin şeytanı olur ALEM,Derdi Allah olanın seyrangahı olur ALEM
İlahi ihsan diye bir konum vardı oraya bi bakasın,sana yazarken ordan cümleler geldi belki işine yarar bi kaç cümle çıkar içinden..
6 sayfayı 6 senede bitiremedik acele etme sende 
|
Ben daha yolun başındayım. Ama bayağı bir cahilim. Amacım da niyetim de uçurmak kaçırmak değil. Ne kendimi ne başkasını. Bazen insanlarda bir tuhaflık hissediyorum. Ama pek anlam veremiyorum. Yakın görürsem ve nazım da geçiyorsa git kendini bı okuttur istersen diyorum. Çünkü kimisi ters tepki de verebiliyor, rahatsız oluyor. O yüzden pek karışmak istemiyorum kimseye. Kendime ve beni yadirgamayanlarin sifasina vesile olsam kâfidir bana.
Şuan ben dünyaya bagdasmamak konusunu sindirmeye çalışıyorum. En son yolda deneyeyim dedim akbili falan kaybettim kendimi kaybettim

değişik bir deneyim oluyor ama ne kadar becerebildim ben de bilmiyorum.
Dediğiniz konuya da bakarim şimdi.