Alıntı:
samyeli Nickli Üyeden Alıntı
çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için bir şey daha sormak istiyordum ben tevbeyi ederken gözlerin yaşarması ve esnemek normal ve iyi bir şey mi?
|
Evet iyi bişey , çözülmeye delalet
Alıntı:
Sparrow Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm, detayları ve bildiğimiz bilmediğimiz her günahı kapsaması açısından çok güzel bit tövbe fakat onerdigim bir arkadaş yapmak istese de yapamıyor kendisine zulmedenler üst soyundan Allah'a havale ettim derken nasıl onlar adına mağfiret isteyeyim tövbe edeyim hidayet versin derim ama fazlası zor geliyor diyor. hakkını helal etme konusunda da kötülüğü bilerek yapsa dahi sorsan sorun olmayacağını düşüdüğü için yaptım diyenler var umursamafiklari için çok zorluk çektim nasıl helal edeyim diyor ki bunca yıldır tanırım nerdeyse kimseye hakkımı helal etmedim diyen biri değildir.Bu kısım biraz zorluyor.
|
Ve aleyküm selam,aslında soydakilerin bağışlanması adına bişey yok tövbenin içerisinde..Hakkımı helal ettim kısmını şu şekilde revize edebilir ;
Bana bilerek zarar vermek istemeyen herkese hakkımı helal ettim,bu da bi adımdır bu da çözüme biraz yaklaştırır