Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Ben bir yöntemden bahs etmedim basit bir mantıktan bahsettim. Zaten bir şablon değil mutlaka her hadiseye tatbik edilemez. Kılavuzu karga derken tam anlayamadım şayet bana söylüyorsan bende sana misliyle iade ederim senin kılavuzun karga derim. Ben Cübbeli hakkında böyle düşünürüm sen farklı düşünürsün mesele yok. Bak İngilizler Hindistan'ı müstemleke halinde tutabilmek için Kadıyanilik mezhebini istihsal ettiler. Bu mezhebin bir kaç umdesi var da en önemlisi İslam'da cihad yoktur maddesi tam sömürge ruhuna uygun. Bu işlerde dini bilgi tamam da bana göre millilik de çok önemli bir duruştur. Bak 2. Abdülhamit'in halline sebep olan 31 Mart vakasının tahrikçi
lerinden olan Volkan gazetesi yazarı Derviş Vahdeti sonradan İngiliz ajanı çıktı ben ömrümü bu yollarda yedim herkesi her grubu tanırım ama çoğu kez bilip de bilmezlikten gelme yani tecaülü arif sanatı uyguluyorum.
|
estağfurullah büyüğümsün bilgi olarakta, bariz ortada benim dediğim ahmet hocanın bazı yanlış işleri olabiliyor tabi herkesin olur önemli olan ahmet hocanın her dediğini mota mot doğru kabul etmemek
üstadım bide sakıncası yoksa merak ediyorum mesleğin nedir bukadar konuya hakim olmak çok zor her yazını okurken hayret ediyorum