Alıntı:
spawn777 Nickli Üyeden Alıntı
ne kumar oynadım nede loto dua ettim hep dünyalık istedim zengin olayım ezeyim değil çalıştım bende ailem için olmadı çevrem kötüydü iyi biri olmak istedim herkesin yardımına koştum geç fark ettim sizden bişey değil hayır duası ve Allahın selamatini istedim sadece hatalarım oldu harama bulaşmadım kardeşiniz olarak yazdım dua istemek helallik istemek kötü insan ilan etmek istediniz imas hocam dünya cennet değil zaten biliyorum imtihan yeri biliyorum beni tanımadan insanlar yorum yaptı çabaladım hep ailem için sevdiğim biri vardı evet olmadı geçen seneki bir sürü şey yaşadım ilaçla değil burdaki güzel insanlar yardım manevi yardım istedim yol dünyalık kimseye kalmıcak biliyorum...toydum yazdım geçen sene rızkı Allah veriyor fırsatı o veriyor sınandım insanlarla olmadı dışlandım çok düşünmekten oldu kendimi düşünmedim onların iyiliklerini dayanamadım Allah için iyilik yaptım mutlu oldum dünyayı istemiyorum...yinede sağolun konulara bakın kızın sövün bişey demiyorum bu aciz kardeşiniz için dua edin bişey istemiyorum saflığıma yenildim sadece
|
Şu an işteyim kardeşim, gece nöbetçiyim. Eve gelir gelmez abdestimi aldiğım gibi ederim dua senin için.
Ne derdin varsada rabbim versin dermanını inşallah.
Hep birbirimiz için dua edelim inşallah.
Allaha emanet ol