Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Ben çok fazla istiareye yattım. Elimden geldiğince farklı yöntemleri denedim. Rüya gördüm ama ilim sahibi biri olmadığından bu rüyalarımda ne ders almam lazım ya da gerçekten sahih midir bilemedim. Şunu anladım eğer yanlis isen düzeltebilirsiniz; bence kişinin ruh haline ve niyetine göre rüyayı yorumlamali. Eğer niyette renkler üzerinden işaret istediyseniz renklere daha çok odaklanmali, yada keşif rüyası gibi bir konunun çözümü için istenirse o zaman daha çok olaylara bakılmalı. Rüyadaki her olay birebir aynı olacak değil. Ama sembolik değerler, rüyada görülen belirgin nesneler kişinin hayattaki durumuna göre eslestirilmeli. Yani bunlar kesin boyleldir demiyorum. Bu ilim bende yok zaten sadece araştırdığım gördüğüm kadarıyla bunları edinebildim. Gördüğümüz rüyanın saati de önemliymiş mesela. Belki kendince rüyalarını yorumlamaya çalışanlara ufakta olsa bir ışık tutar.
Henüz o kadarına denk gelmedim. Ama öyle Salih kulların yanında bulunmayı çok isterdim. Rabbim inşallah bana da nasip eder.
|
ben kendimin yada başkalarının ruyalari ile hic ilgilenmem, anlatmam anlattirmam, o yuzden bana benim gibi avamin rüyalarınin hic kiymeti yoktur, çunku avamin ruyalarina şeytanin dahli çok olur