Alıntı:
FinanceandTrade Nickli Üyeden Alıntı
Oncelikle herkese selamün aleyküm. İstediğim şeyler nedense son anda olacakken bozuluyor. Mesela yıllar önce beğendiğim birisi vardı. Evlilik amacıyla tanisacaktik. Ben bunu herkese anlattım. Sonra iş olmadı. Daha doğrusu belirsiz. 2 sene önce güzel bir işe girecektim. Annem herkese anlattı. İş olmadı. Bu sene iş buldum. Herkese anlattıktan sonra 10 gün çalıştırıp işten çıkarttılar. Acaba bunlar nazar değdiği için mi geldi başıma? Özellikle sevdiğime tekrar kavuşmak istiyorum. Ama nazardan nasıl korunacagim?
|
Resmen benim hayatımın özetini yazmışın. Aynılarını yaşadım bende. Üstüne 2 sene araba alacaktım bilenlere danışayım diye sordum 2 sene boyunca alamadım. Birgün kafama esti kimseye demeden gittim o gün araba aldım. Gerçekten millet çok haset Allahtan erken anladım. Ben bunun yüzünden sosyal medyalarımı bile kapattım rahata kavuştum. Her şeyi sır saklar gibi saklamasanda herkesin her şeyi bilmesine gerek yok. Sorulursa söylersin. 50 kg çimento çuvalını kaldırır atardım bir komşum gördü adama bak helal olsun dedi 2 hafta yatakta yattım. Bana da hemen nazar değer. Felak Nas Ayetel Kürsi Cin Suresi Yasin Suresi nazara iyi geldiğini gözlemledim.