Alıntı:
trhakan Nickli Üyeden Alıntı
Yok kardeşüzerlik tohumunu, tuz iyodunun iyonunu falan biliyorum. Bunlar onlara nasıl zarar verdiğini bilmiyorum. Dumansız ateş bir kokudan zarar görebiliyor tabiatları çok ilgimi çekiyor. Beni en fazla anlık refleks ile korkuturlar daha ötesi yok. hatta birini çok yakınımda görsem ( çağırarak yada isteyerek değil istem dışı görsem beni öldürmediği müddetçe ben ona vurmaya, dokunmaya, iğne batırmaya, üstüne tuz atmaya çalışırdım. Onu daha iyi tanımak için yapardım bunları.
|
enerjisek varligi ustune tas atarak etki edemezsin o tasa enerji yuklersen o varliga ancak etki eder
tuzun etkisi
buhurlarin etkisi
ve insanin etkisi....
sen cin gorursen buyuk ihtimalle zarar gorursun fiziken sebebi ise
tahmini bir senaryo bu ifrit geldi kafir hemde bunu görünce altina edip aklini ciddi anlamda zarar gorebilirsin
Ya HAYİRben korkmam kolay kolay oyle degil kste ne dedim ben o enerjisel varlik sen de ehem enerjisel hemde fiziksel bir varliksin
itikadin ne duzeyde? meditasyon yapsan batililar gibi enerjini yukseltirsin bir nebze yada budistler gibi bir nebze artik o 10 sviye deki varliga denk yada yakin seviyede olucahin icin korku denilen seyi beeynine girip aktiff edmez altina etirremez
dualar esmalar namazlar niyazlar itikadini kuvvetlendirir alaba teslimiyet sunarsan o pozitif + enerjiye cok nadir cin gucu yetirebilri ki o seviyedekiler seninke denk oldugundan degil allah ruhsat verdiginden izin verdiginde seni rahatsiz edebilir yoksa imkani yok
enerji seviyen 1 varlikin kin5 se ne kadar cesurum dersen de beynine girer organlarinda damarlarina keyfi jstedii sekilde oynar belki öldürür belki felc eder yani anlayacagin ben korkmam diye bir tabir cok az etki eden kismi
riyazet yapmadan bedeni o varliklara alistirmadan
karanlikta bol bol zikir çekip farzlara dunnetlere uyup enerjini yukseltmeden
negatif kafir enerjili bir ifrite hicbir sey yapabilicegini sanmam
en basiti su abi ben ayetel kursi okudam napabilirsin
okunan dua birde agiz birmi?
bir mursidi kamil bir fatiha okur hasta iyilesir bedenki hastalık yada varlik neyse tek okumada gider
baska bir fasik muslim zayif itikadinolan biri 1000 kere okur varlık belki rahstsizlik duyar çeker gider sonra geri gelir belki hasatligi varsa tumor vb belki iyilesir
agiz duali olmasi gerek
iste uzun konular bunlar sitede aratip okuyup dur derim ama mursidin olsa hakiki anlamda bircok bilgi kirliliginden kurtulursun