Alıntı:
avira Nickli Üyeden Alıntı
Benim uzun zamandır istediğim dileğim buydu ama bir türlü tam ne yapacağıma karar veremedim o yüzden siz değerli hocalarıma sormak istedim. Esmaül hüsna çalışmları yapmak istiyorum örnek veriyorum bir esma seçip kendi ebced değeriyle çekildiğinde rühanileri etkiliyormuş uzun bir süre çekilmesi gerek sanırım bunları düşünüyorum yada berhetiyede keririn ismi var günde yüz defa okuncak diye böyle nasıl diyeyim bazı şeyler görüp yardım almak istiyorum şimdi bırak böylecşeyleri diyecek arkadaşlar hiç yazmasın gerçekten samimi olarak beni bu sıkıntıdan kurtaracak biri varmı yol gösterecek bir zikri bir sözü vird edinip bazı sırlara ermek kapıları açmak için deneyen kendi tecrübelerini anlatacak varmı anlatmasa bile yol gösterecek birisi lazım yardjm edin lütfen bana ayrıca keririn ismini vird edinaem etki edermi yada esmaül hüsna çalışmasını nasıl yapmalıyım aklımda bunlar var yada başka bişey önerecek varmı içinizde
|
Burda çoğu kişinin tecrübelerine, geldiği noktaya nasıl geldiklerine baktım. Okudum bir çok hikayeyi bulabildigim kadar. Hepsinin iki tane ortak noktası var: karşılarına iyi bir lider, şeyh, klavuz, mürşid çıkmış. İkincisi ise onlar da bunları rehber edinip üzerlerine ne düştüyse yerine getirmişler. Öbür türlü istediğiniz kadar istediğiniz ismi vird edinin büyük ihtimalle hedefe ulaşamayacaksiniz. Kalan düşük ihtimale bel bağlamak isterseniz de yüce Rabbin rahmetini ve nurunu isteyin bence. Bu konudaki ayetleri, esmalari tehlikesiz boyutlarda okursanız, Allah da dilerse keşif açılır.. bu benim naçizane kendi tahminim, kendi yorumum. Daha bilgililer de sizi yonlendirirler.