Alıntı:
Kaplumbaga Nickli Üyeden Alıntı
Berhentiye konusunda ben sana dur diyebilirim, hem zikrederim hem de icazetsiz girilmez o esmalara. Sen esma-ül husnadan devam et, oldukça güzel fikir. Kimse sana ilerleme demiyor fakat esma-ül hüsnada da başında bilen birisi bulunması şart.
Ya Vedud ismi şerifi ne kadar güzel değil mi? Çekebilir miyim, CEKEMEZSIN kardeşim.
Birisini bulana kadar duaya devam 
|
Berhetiye etkilimidir bu kadar pek kimse tecrübe etmemiş gibi günde 1000 defa keririn ismini okuyup yinede sonuç alamayanda var etkili değil gibi duruyor ama yinede bi denemek istedim
Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Burda çoğu kişinin tecrübelerine, geldiği noktaya nasıl geldiklerine baktım. Okudum bir çok hikayeyi bulabildigim kadar. Hepsinin iki tane ortak noktası var: karşılarına iyi bir lider, şeyh, klavuz, mürşid çıkmış. İkincisi ise onlar da bunları rehber edinip üzerlerine ne düştüyse yerine getirmişler. Öbür türlü istediğiniz kadar istediğiniz ismi vird edinin büyük ihtimalle hedefe ulaşamayacaksiniz. Kalan düşük ihtimale bel bağlamak isterseniz de yüce Rabbin rahmetini ve nurunu isteyin bence. Bu konudaki ayetleri, esmalari tehlikesiz boyutlarda okursanız, Allah da dilerse keşif açılır.. bu benim naçizane kendi tahminim, kendi yorumum. Daha bilgililer de sizi yonlendirirler.
|
Mürşidimiz var Allah şükür ama lakin vefat etmiştir süleyman efendiye tabiyiz hocalara sorduğumda uzakdur sana ne verildiyse onu yap diyorlar bende Haliyle başka çözümler arıyorum