[QUOTE=avira;565360]Berhetiye etkilimidir bu kadar pek kimse tecrübe etmemiş gibi günde 1000 defa keririn ismini okuyup yinede sonuç alamayanda var etkili değil gibi duruyor ama yinede bi denemek istedim
Etkili mi diye sordun, "çekip sonuç alamamis" arkadaşımızı korumuştur Allah azze ve celle.
Çekip sonuç alamamak da neyin nesi onu da anlamadım. Berhentiyye esmalarini zikretmeye başladığın anda "oldukça geniş bir alana" yayılırsın. Sayıların harekete gecirdiklerinden bahsetmiyorum.
Sabah kalkınca "o nasıl ruyaydi" diye sasirmayin sonra. Varlık rüyana girince şaşırmazsınız sanırım?
Çevredekiler yetmiyor daha çok şeytan, kafir cin gelsin.. Bir de kuvvetli nefs zaafı varsa.. Sana tutulduklari için daha kuvvetli karşılık alacaksin Mühür mu takarım, koruma yaparım diyorsun, üzerine yine gelmeye calisacaklar mühre rağmen. Böyle tipler ile mi dolacaksin?
Rabbini güzelce zikredebilirsin şüphe ile bakmıyorum fakat "denemek istedim" demek "ne yaptigimi bilmiyorum" demektir. Bilgi aramıyor, zorluyor gibisin.
Bu bilgi yeterlidir diye düşündüm.
|