Öncelikle çok teşekkür ediyorum güzel yorumunuz ve desteğiniz için.Daha ne kadar açık yazabilirim bilmiyorum,hiç bir zaman aile olamıyoruz sevgi olduğunu iddia ediyor ama icraat yok.örneğin çocuklarla vakit geçirmek istiyor vaadler havada uçuşuyor ama hep bir engel çıkıyor.sözler yeminler ediyor ama 0 icraat.tabii ailesinden de çok çektim .inanılmaz kıskanç ve her adimimizi inceleyen bir ailesi var çok problemliler.yani bir kaç şeyden sonra büyüden şüpheleniyorum ama bunu bilir kişi varsa oğrenebilir miyim?aldatma vs.icin değil,büyü var mı sadece onu çok merak ediyorum.beni yönlendirebilir misiniz o hocaya yani isim verebilir misiniz.tekrardan çok teşekkür ediyorum,saygılar.
Bu arada niyetim celp benzeri uygulama yaptırmak değil yazmayı unutmuşum,aile olabilmek çok basitken bende de onda da o merhamet potansiyel varken neden olamıyoruz bunu merak ediyorum,kısacası tek merak ettiğim büyü var mı yok mu.disarda şen şakrak insanlarız evde ölü toprağı üzerimize atılmış gibiyiz.bu bahsettiğim 3 ay bekleme sürekli oluyor,araya aylarca kuşluk giriyor sürekli...
|