Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
elif lam mim esrarli huruflar bunlar
cesitli aciklamarinvar ama sirli oldugu aşikar
bu tertip hizli sirayet eden bir tertipenbenziyor huruf olsugu icin bazi uygulamalri daha var faidesini site sakinlerinden görende oldu ne kadar hizli okadar tehlikeli demekdir bence
tilsim gibi
ben kolay kolay boyle anormallik yasancagini sanmıyorum yasanmasi ailede yada sizde bir manrvi rahstsizliklara delalet olabilir istisnalar elbette vardir da kastettiğim bu kadar dusuk sayida bu kadar kisa surede acaiplik denilenilicek ama kismen olsn bu vaka pek hayra delalet gib gelmedi
onceden böyle bir sikayetiniz oluyor muydu?
aklima bir aciklama faha geliyor oda bedeniniz yuksek enerjiye yani bu tertipden gelen enerjiye adapte degil zikir çekmeye alışık degil buda ansizin uyumaya ve geceleyin uyandiginda birnihtiyac gidermek icin kalkdtiginda agirlik yorgunluk adapte olamamkdan gelen yogunluktan aniden uykuya kalmanizdir ki bu kisa kısa olan durumlarida beyin direk anilardan gereksiz oldugu icin siliyordur tahminimce isterseniz kamera taktirin eve noldugunu daha net anlamaniza fayda sagliyabilir
bu arada tertipler uygulamadan once tahhsun ayetel kursi dairedi gibi korunmalar muhimdir..
|
Önceden böyle bi şey yoktu. 15-20 yıl önce uyurgezerdim. Ama dediğim gibi bundan 15-20 yıl önce , son 15 yılda da böyle bir şey olmadı. Ayetel Kürsi'nin koruması yaptıktan sonra zikre başlardım. Her gün gece saat 2'de okumaya başlıyordum. Işıkları kapadıktan sonra telefonun flaş ışığını açtıktan sonra zikir ediyordum.