Alıntı:
Sparrow Nickli Üyeden Alıntı
Sitede bahsi çok geçiyor da ben mi yanlış biliyorum ledün ilminin tam olarak ne olduğu hikmeti dahi Hz. Musa ya dahi kaldiramayacagi sabredemeyecegi soylenmisken bu ilme sahip olduğunu iddia eden aralarında hoca -şeyh lerinde olduğu kişiler var ki o kısmı anlayamıyorum yani varsa bu ilim nasıl böyle soyleyebilirlrrmi bende var onda var diye,çokça bahsi geçen konuda havas ilmi veya kalp göze ile mi karıştırıyor yani ledün ilmine sahip olduğu bilinen veya kendisi söyleyen kişiler, varsa bunu söyleyebilir mi yoksa havasta ileri ilim sahibi olduğundan falan mı öyle deniyor bir tanımlama farkı mi var?
|
iddaa edenlerin kendine ve yaşamıma bak önce ona göre sen tart hee var olan var şeyh alim olanlar şeyh olan soylüyor ama insanlar arasında ilimde olan bilinmeyen kim bilir niceler vardır söylemek de şöyle bu ilim sır ilmidir herşey söylenmez ledün ilmi sahibi ise hakikat ancak çok yakını belki izin çıkarsa yoksa piyasada hocalar çoğu musallatlı ben ledün ilmi var diye geziyor celb istiyorum de fiyatı şu der zaten kendini belli etmiştir konu kapandı..