Alıntı:
gencdavetci Nickli Üyeden Alıntı
Ben şahsen sabah namazına 1 saat kala 2 rekat namaz kılıp sonrada elimi açıp Rabbim den ne istiyorsam istiyorum sabahta bir garibana ekmek parası veriyorum bu sekilde dualarım daha çabuk kabul oluyor çünkü isterken bile Rabbimi hoşnut ederek istiyorum sizler nasıl yolar izliyorsunuz ?
|
Bir iyilik yaptığım zaman, eğer bunu iyilik olarak kabul ediyorsan Allahım, benim şu işimi onun hürmetine çözmeni diliyorum diye ettiğim dualar kabul oldu. Örnek vereyim, bir kız çocuğu boya sandığı elinde çömelmiş ağlıyordu. Durup neden ağladığını sordum, kayboldum ben dedi. Evden çok uzaklaştım, nasıl döneceğimi bilmiyorum. Babam Bursa'ya boya yapmaya gitti dedi. Oturduğu ilçeyi sordum. Oraya gidecek olan otobüsü bekledim. Şoföre durumu anlattım. Otobüste tanıyanlar da oldu. Onu gönderdikten sonra dua ettim. Bunu iyilikten saydıysan şu işimi hallet Allahım dedim. Kısa sürede duam kabul oldu.
Yine bir başka kişiye büyük bir iyilik yaptıktan sonra ettiğim dua ile evlat sahibi olmuştum. Çocuk sahibi olman imkansız demişti doktorlar.