Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Anladım. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. İhlas sadece bir ornekti. Belki salavat yapılır, belki başka bir dua. Biz daha çok hacet üzerinden gideceğiz çünkü herkesin farklı farklı sınavları var. Genel, çok uzun süren bir uygulama olmasın ki kişiler çabuk bikmasin. Herkesin işi gücü var, kendisine özgü ibadet ve uygulamaları var. Çok fazla yük olmadan sadece 15-20 dakikasını ayırabilecek bir tertip ile ilerlemek daha mantıklı geliyor. Dua olur, zikir olur esmaul Hüsna olur. Katılmak isteyen kişiler eğer toplanirsa kişilere göre sayı ve okunacak sır netleşecek.
Zaten amacimizda tam da sizin dediğiniz gibi müminin başka bir mümine duası... Bir başkasına edilmesi, içinde haset, kibir bulunmamasi, hiç tanımadığınız birinin sizin için Allah'a defatle sessizce aşırıya kaçmadan yakarmasi..
|
Şüphesiz fakat herkes kendi duasına daha samimi yakarir inşallah herkese ettiğimiz duayı kendimize yapiyormuşcasina huşu içinde okuyalım
Ve beni de yaz yüksek Esma zikri dışında ve kurandan okunacak her duaya katılırım İnşallah Allah herkese yardım etsin yaşanması zor Bi zamanda yaşıyoruz imanımızı kurtarmak en büyük hacettir inşallah sonunda kurtulanlardan oluruz
Kişi tamam olunca Aynı dualarda buluşalım .
5 farz namazında müminler hep buluşuyor ümmeti Muhammede dua etmeniz temennisiyle Vesselam