Alıntı:
allahyar Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim Allah razı olsun bu annemi de ben ahirette alacak hesabım var benim maddi özgürlüğüm var ama ailemle yaşıyorum en yakın zamanda ayrılacağaım evden inşallah öğretmenim ben
annem aile kavgasından korkuyor ve ablasıyla arası açılsın istemiyor ve beni intihar etmekle tehdit ediyor zaten ruh hastası bir annem var ben sadece Allaha sığınabilirim bu haykırışlarımı sadece mevlam görür duyar
|
1. şahs fikrimdir bunların hepsi annenizin ruhsal problemleri var kurduğu düzeni bozulmasından yalnız kalmakdan endişeleniyor büyük ihtimalle bazı travmalar ve cehalleten ötrü bu zülüme sessiz kalamya sizi zorluyor diyorum ya psikolojsi bozulmuş hafife alınmaması gerek bilakis size karşı yada ailedeki başak kişilere karşı agresif hareketleride bunu destekler nitelikde...
2.ekonomik özgürlüğüm var demişsiniz inanın sitede birçok sorunu olan kadının bu avtanaja nail değil bu çok büyük bir lutuf bu sayede kendi ayaklarınız üzerinde durabilir ayrılıp yuva kurabilirsiniz yad akurmayada iş hayatınızada odaklanabilrsiniz seçim sizin nasıl bir karektere kkişiliğie sahip olduğunuzu dinlemeden analiz etmeden şunu öneririm demek doğru olmaz
fakat ailenizden ayrılıp avukata bildirmeniz kanıtınız varsada cezasını alması halen baız kişilere taciz etme olasılığını ciddi oranda azaltıcaktır nede olsa arsızlaşmışda olabilir ....
3.sizde zannımca yaşadığınız travmalardan ötürü kabuslar toplumda soyutlanma ve erkekler karşı antipati besliyor olabilirsiniz ki bunlar doğal değil yaşanılan travmadan dolayı oluşan şeylerdir bundan dolayı ruhani olan bu yada diğer tabirler psikoljik rahatsızlığınızı tedavi etmek gerekir bilakis intikam ateşi nefret şiddet isteği içeren ona yaptığını ödetme tertipler duaları istemende bundan kaynaklıdır
4.sizin ilk olarak işinde uzman olan hayat koçu mu dersiniz psikolog mu dersniz dert rotağı mı dersiniz "Güvenilir "biriyle bu konuları hepsini konuşup terapilere başlaamnız gerekir önerim parasıyla gerekirse psikologagiderek seanslara katılmanız imkanınızyoksa sitede güzel hanım kardeşlerimizde var yada bende ilgilenirim maksat dertlerinizi anlatın birine ve omzunuzdan dökülsün bu yükler
5.işin ruhani kısmında ayrıyeten sitedeki renkli yani turuncu mavi renkte olan yetkili abilerimiz var kendileriyle görüşüp ruhani extra gizli bir rahatsızlığınız varsa buna yönelik bir tertipi uygulamanız O kanı bozuk insandan yada ruh hastası olan annenize beddualar etmenizden dağa sağlıklı olucaktır
6.kısa özet geçmek gerekirse:
hayatınız iddame etirebilmek için tedavi almalı yani
ruhen ve madden daha eskiye nazaran dahada
konforlu bir şekilde hayatınızı sürdürmeniz tedavinin asıl sonuçu için gereken yöntemdir
rabbim sizleri hıfz eylesin