Alıntı:
Havas Yolcusu Nickli Üyeden Alıntı
!-) Bu işlem Venüs gününün Venüs saatinde sabah yapılır
ÖN HAZIRLIK:
1-) Abdest alınır
2-) Kimsenin olmadığı temiz bir ortama geçilir
3-) Bütün işlemler kıbleye dönük yapılır
UYGULAMA:
-) Temiz bir kağıda 1000 kez elif harfi yazılır
-) Ardından kağıda fatiha yazılır
-) Kağıdın ortasına matlubun saç teli konulur
-) Bu şekilde kağıt katlanır
-) 3 kez "elif" denilir
-) Kağıt yakılır
-) Yanarken "falanca oğlu/kızı falanca bu kağıdın yandığı gibi sende benim aşkımla yan" denilir
|
bu calismanin dinen haram olduğu büyü olduğuna neler sebebiyet vermisdir denirse anlatalim
ana sebep
-"Yanarken "falanca oğlu/kızı falanca bu kağıdın yandığı gibi sende benim aşkımla yan" denilir" kisinin ozgur iradesini kisitlayan beyine varlik yada enerji ne dersen adi zoraki istegi sokan islami kaidelere ters bir niyettir
ne allah rizasi var nede kisinin iradesini ETKİLEMEYCEK sekilde hacete yonelten bir niyet var
2nci sebep
elif harfine veya sac teli hadi neyse de fatiha asuresini yakmak islami kaidelerde saygısızlık olarak gorulur bu da serli kafir varliklarin daha cok ilgisini cekebilen bir yontem olarak belki yorumlanabilir kesfi gozu acik olan birisi daha iyi yorumllar vel hasil ayetleri yakma teknikleri islami alimler tarafindan saygisizlik hakaret olarak görüldüğünden buda büyü ye kanit olabilicem bir sebeptir ama ana sebep oldugunu sanmiyorum
tertipde tahassun gibi bir korunma metodu bahsedilmemis buda gezici avam yada ev sakinlerinin mudahlesini artirirki bu da amelde basariyi artirma olasiligi versede yapan kişiyi "buyu kapisi ruhsati " acilabiliceginden akli sihhatini yakin yada uzun vakite kaybeder itikadi az da olsa varsa tahminim karabasanlarin sıkligi artar zayifsa halisulasyonda denilen varliklarin kararti olarak rahatsiz etmelerine sebep olabilir
:kisa ozet bu uygulamayi musluman kardeslerim her acidan yapmasi katiyen zararlidir madden de manen de sorunlara gebe birakir sizi şahsi fikirlerim bu kadar
umarim arkadasimiz sitede buyu iceriklerini birakir...