Alıntı:
allahyar Nickli Üyeden Alıntı
güzel kardeşim Allah razı olsun senden... inşallah ben de mutlu olurum rabbime güveniyorum o benim sesim olacak ne olur siz de dua edin yalvarırım güzel kardeşlerim ben hep iyi bi insan olmaya çalıştım kedileri köpeklere yardım ettim bilmiyorum neden böyle bi aileye düştüm bilmiyorum okulda öğrencilerimin pırıl pırıl kızının arkasında velilerini görünce kendimi sahipsiz kimsesi hissediyorum sanki bu dünyada anneli babalı yetim öksüz gibi... allah kimseye bunu yaşatmasın iyi olan kimseye
öğrencilerime sarılıp ağladım hep onlar beni sardı ama bazen intihar etmekten çok korkuyorum Allahı seviyorum onu çok seviyorum hep o da beni sevsin istedim her gün göz kapaklarım şiş uyanıyorum güzel biri olduklarımı söyledikleri halde gözlerim hep şiş şiş uyanıyorum ... bunun hesabını Allah ahirette de BURADA DA SORSUN İSTİYORUM ONU ŞİKAYET EDEMESEM DE BÜTÜN AKRABALARA REZİL EDECEĞİM ONU BEN..... CANIM ÇOK YANIYOR LÜTFEN BANA Bİ DUA ÖĞRETİN NE OLURSUNUZ
|
allah ın el adl sıfatını unutmuş gibisin ahirete kalıcak olan hesap gününüde sanırım unutmuşsun allaha güven hırsını ve intikam duygunu yen maddi imkanların var grekli olan kanuni adımları at ailenden ayrıl ve pisklojik olara yaşadığın bu tarvmalar için bir uzmandan terapi al inşallah bu daha hayırlı olur şerli yoldan deaha evval olur zannımca...