Alıntı:
Alper1165 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abdestsiz dışarı çıkmıyorum günde 1 defada olsa hocam yatmadan önce iilaki 3 defa ayet el kürsi okurum o gece elektirikler gittiği için korkmuştum okumadan yattım olayı yaşadım ayak bileğime kadar uyuşma vardı Allah ın isimlerini zikr edince 1 2 dk içinde geçti çok şükür ilkler bu kadar kötü bişey yaşadım diğer yaşadıklarım uyku ile uyanıklık arasında olan ama bilinç kapalı gerçekmiş gibi yaşıyordum benimle uğraşıyorlarmı bilmiyorum çocukluktan beri var babamdada varmış kardeşimdede var
|
Aileden gelmeysede kesinlikle seni şaşırtmasinlar ehli iman üzerinde şaşma yolun daima hak yolu olsun başka alemlere mashar olmakta imanını artırır bunuda unutma imanina davana daha çok sarilirsin.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abim halin vaktin nasıl iyisindir inşallah bizim 3 konu vardı hazır görmüşken yakalamışken bırakmayalım onuda paylaş bizimle
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|