Alıntı:
Kaplumbaga Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] korku aninda, satasma aninda cektiginiz zikrler vardir muhtemelen.
“Beni gören, yerimi bilen, rızkımı veren ve beni hiç unutmayan Allah münezzehtir.”
Bu zikrin isterseniz arapcasini isterseniz turkce'sini satasma aldiginiz anlarda okuyabilirsiniz. Rizik maddi ve manevi'dir.
|
Ben öyle ciddi boyutlarda zikir çekmiyorum. Tehlikeli behrettiye idrisiye zikirlerim isimlerim falan da yok. Bı risali nur okurum arada. Normal başlangıç aşamasındaki zikirlerim tevbelerim olur o kadar yani. Benim zikirlerime gelene kadar bence bir sürü kişi var ciddi işlerle uğraşan.
Alıntı:
Kaplumbaga Nickli Üyeden Alıntı
Musallati atlatmissaniz gecmis kotu anilar ile zihninizi yormayin. Ara sira olan durumlar icinde onemsememek lazim. Namaz surelerini karistirdiginiz anda harekete gectikleri gibi, onemsemeden devam etmemiz lazim. Onlarin derdide bizim takilip, onlarin oyuncagi haline gelmemiz.
|
Oda belki tesadüfidir. Çok aşırı olmadığı sürece çok takilmiyorum artık. Malum heryerdeler, herhalde beraber yaşamaya alışacağız.