Merhaba . Emeğinize sağlık. Uzun zamandır cemaatle cuma namazı dışında namaz kılmıyordum . (5 vakit namazımı vaktinde evimde yada dışarıdaysam mescitte kılıyorum) . Cuma günü sabah uyandım sabah namazı için camide kılayım cemaatten uzak kaldım dedim . Namazı kıldık, evime geldim güneş doğduktan sonra uyudum .
Rüyamda bir binanın kömürlüğü-bodrumuna kırık camından çoxukların topu kaçmış korkuyorlar ben alırım dedim indim. Bir baktım yerde dümdüz bir taş etraf tozlu bir mezar taşı mezar taşının üstünde yeşil bir sarık yerde silindir şeklinde sarılmış üzerinde arapça yazılar yazan türbe örtüsü var. Elimle mezar taşının üstünü tozdan temizlemeye çalışırken, ev sahibi indi yanıma yaşlı bir teyze . Dedi bu peygamberimizin soyundan bir mübarek . Eliyle taşın köşesinden bir avuç sikke çıkardı onlarda tozluydu birini elime aldım sildim baktım altın teyzeye geri verdim yukarı çıktık çocuklara topunu verdim . Dedim ölüye altınların ne faydası var yaşlı kadınında pek aklı başında bir kadın değildi . Dedim paralarda eski zaten sahibi kadın değildir. Define bu alıyım dedim. Merdivenlerden tekrar aşağı inmeye çalışırken musallat durumu yaşadım elim kolum bağlandı. Siyahlı bir şey ayaklarımdan tutuyor ellerim hareket edemiyor kafası aşağı doğru üzerinde siyah örtü var. Kelimei tevhid getirmeye başladım birden kafasını kaldırdı. Bir kadın suratı aşırı kinli, nefrelte ve sinirli bir şekilde bana bakıyor ben korkmadım aksine okumaya devam ettim sol yanımda beyaz bir nurani ışık belirdi ışıpa baktığımda ışığın olduğu tarafı bulanık görüyorum. Kısık bir ses tonuyla sesimde çıkmıyordu çünki bırak beni yoksa seni yakarım dedim .
Sonra uyandım .
Manası varmıdır, yokmudur bilmiyorum.
|