Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
doğrumu anladım onaylarsan sevinirim yada düzeltirsen
1* ablanlarla aranız bozuk diye bir hocayla iletişime geçtiniz ve ablanlarla olan küslüğü düzeltti fakat soylemediğin bir sebebpte ndolayı aranızı çok kötü bir şekilde bozuldu tekrar
-ablanlar senin sağlığın için önemli kişilerdi barışmak istiyorsuu tekrar yani?
2*ablanlar doktor muydu ?
3*70 ker ne amelyiatı geçirdi nözel değirsen bahsedermisin?
4*tıbbı tedaviye ihityacın var hastalığın ağır derece 70 ker amaliyat olduğun için bu yüzden şifa arıyorsun ?,
|
Evet aynen öyle maalesef.Cunku biliyorum yada his bilmiyorum.Mesela o kisilerde aldigom hediyeler hatiralwr ehrsey duruyor ama ben heryerren engelliyim.Neden onemli tedavimi hcbir dr ustlenmiyor uyusturucu narkotik ilac veriyorlar.Noropatik agri hastasiyim ben ileri duzeyde tedavim icin de ihtiyacim var.
Ayaklarimda hersey kopuyordu bu ameliyati ikna etmek icin bir hoca vefk yapmisti dua tuttu sonra daha fazlasini istedi bozdu.Geldigim durum fizikende ruhende acilar icindeyim.CUNKU bozdu ustune de iliskimizi tamsmen birittiri onlarla

Neye ugradigimi sasirdim caresizlik icindeyim.ozel devlet kac dr gittitim asla bakmiyorlar.o kisiler buyunun etkisinde o hoca yuzunden eger onlarij cozulurse bana donecekler inaniyorum.yarDimci olursanis cok sevinirim:😔🤲