22.11.23, 15:19
|
 |
Daimi Üye
|
|
Forum Puanı: 3021
Etiketlendiği Mesaj: 136 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Kaplumbaga Nickli Üyeden Alıntı
Ledun ilmi ile ilgili cevaplari almissindir. Bir diger konu basliginda ise havas ilmine baslangici sormussun, farz olan ilimler ogrenilir, seriat uzere yasayip amel edilir. Hayatin tam olarak olarak oturdugunda yine dogru itikatli birisi ile diz dize gelinir. Nefs 3. Seviyede degilse harama bulasma ihtimalin yuksektir, hizli gecmek gerekir bu bolgeleri. Havas'a adim attigin an yapmaktan korktugun amelleri, nefsinin zaafina gore cin'ler onune getirir. Onlardan korkmam diyen coktur. Teklifler havada ucar, kabul yoksa tehditler baslar. Annen, baban, kardeslerin ve sevdiklerinle tehdit edilirsin. Kedini dahi koruma ic gudusu icinde olacaksin. Izinleri var ise tesebbus de edeceklerdir. Onlarin alemine geciyorsun ve onlar ile ugrasacaksin, hayatin bastan sona degisicektir. Ruh halin iyi ise ve yuksek tutarsan kendini keyif almaya baslarsin ama ilk anlar oldukca zordur. Kendini ve cevreni koruma ic gudusunun yaninda, ic dunyanin alti ustune gelecektir. Birisi ile kavgali oldugunu, kavganizin yarim kaldigini ve tehditler icinde ayrildigini dusun. Biliyorsunki sana saracaktir o kisi, o adrenalin hali var ya onun surekli oldugunu dusun. Nereden girdim bu aleme gibi kafandan, icinden vesveseler de durumuna gore siddetlenecektir. Ruhsal boyutuna daha cok degindim, havasci kisilerin ogretim metod'lari farkli farkli olabiliyor cunku.
|
aydinlatici ve bilgilendirici bir aciklama olmus yüregine saglik
tesekkürler
|