Alıntı:
Kaplumbaga Nickli Üyeden Alıntı
Allah azze ve celle ayaklarini dini uzere sabit kilsin. Tarikat ehli insanlardan ayrilma diye bir tavsiye verebilirim ki sana orasi iyi gelmis. Ruyalarina bakinca yasadigin ve uyanis bicimlerin, ayet okumalarin cinni varliklarin sana dusmanligindan kaynaklaniyor gibi duruyor. Satasma almissin. Bunlar olabilir, yeniden ayaga kalkmaya niyetlen. Yeniden toparlan. Dogru yolu istedigin gibi yeniden gayret goster. Dusuyoruz, kalkiyoruz. Mucadeleye devam 
|
Amin inşallah Allah razi olsun. Bir de şunu farkettim çevremde bazı kişilerde ayni şeyi yasadiklarini söylediler. Namazlarima dikkat ettikce dini yönden kendimi gelistirmeye çalıştıkça çocuklarıma karşı daha tahammülsüz oldum diye. Normalde sinirlenilmeyecek şeylere bile sinirleniyordum o dönemde. Kendime diyordum şeytan seninle uğraşıyor düşme bu tuzaklara diye ama yine ayni sekilde buluyordum kendimi. Normalde yapım gereği kavga,gürültü,huzursuzluk en sevmedigim şeylerdir ama nasil oluyorsa ben kaçtıkça o tarz şeyler oluyordu. Bunlar benim bahanem oldu sanirim uzaklaşmamda.