Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Abi işin garibi camilere de mezarlıklarada gitmeyi çok seviyorum hiç daralmıyor içim aksine çok mutlu oluyorum yada rahat rahat ayet kuran okuyabiliyorum okununcada rahatsız olmuyorum Hurufu Mukatta dinlerken bile rahatsız olmuyorum aksine mutlu oluyorum ayrıca kendi mesleğimi bırakıp dini işlerle uğraşmanın beni daha mutlu ettiğini de fark ettim yani dinden uzaklaşma yaşamadım bile aksine bağlılığım arttı hacı hoca program dinlemeye bayılıyorum dini eserleri okumayı çok seviyorum yani bilmiyorum bazen düşünüyorum diyorum acaba bakımı yanlış mı yaptı hakikaten var mı yok mu çözemiyorum çoğu belirti bazen tutmuyor yani ilginç bir şey onun haricinde iç huzursuzluk vs var ama bilmiyorum belki de çeşitleri vardır Sen ne dersin bu konuda?
|
Ilk mesajin ile simdiki mesajinin arasindaki farka bak. O hocamiza gidillecek, nokta! Ben hoca degilim, bakim dahil bazi durumlara vakifim sayilir. Bedeninde asik cin var eger bunu sana unutturursa ve aklini celerse yillarca yasarsin onunla boyle. Hocamiza gidemeyecek gibi olursan genelden yine bana yaz, rahatlatiriz seni.
Ssshht asik serefsiz, yureksiz. Eger bu surec icerisinde bu cocugun namusuna el surersen aci sesini tum kabilene duyururum. Kabilene de guvenemiyorsun ya, yerin ve gogun ordulari Allah' ait idir, haydi hodri meydan.