Alıntı:
Sgozbay Nickli Üyeden Alıntı
Kadere imanım var tabi ki her şeyin Allah'tan olduğuna inancım tam . Ayrıca musallatın işveren kişiyi telefonla aradığını düşünmüyorum demek istediğim bu değildi. Merak ettiğim teknolojik aletleri kontrol edip etmedikleri ve bu yolla irade kontrol altına alınabilir mi? En büyük örneği Salih Memişoğlu nun kurtlar vadisi dizisinde tespit ettiği kabala büyüsü gibi. Bu tür mekanizmalara etki etme güçleri var mı? Gelen aramaları engelleme de olabilir aynı zamanda. Son olarak bir insana büyü yoluyla musallat olan cin o kişinin etrafındaki insanlara da etki ediyor mu bunun cevabını da net olarak bulamadım
|
Eşyaların da havvasi var. Ama bunu kaç kişi uygular? Kaç büyücünün gücü yeter bilemem. Ben hala onun bir tesadüf olduğunu düşünüyorum. Ama son dediğin kisideki musallat etrafına da etki ediyor mu? Evet edebilir... Benzer bir iş olayını ben de yaşadım vaktiyle. Çok çok güzel bir iş buldum kendime. İki defa bizzat mülakata gittim. Bir defa da onden telefonla mülakata aldılar. İkinsinde de tamam dediler. Maaş için bile görüştüm. Kabul ettiler istediğim rakamı. Size sözleşmeyi yollayacağız su vakit imzalamak için gelin dediler. Eşyalarımı, valizimi toparladim. Bir e mail geldi bir vakit sonra. Biz çok yoğunuz sizinle çalışmak istemiyoruz diye. Dünyam başıma yıkıldı resmen. Ne bir daha ulasabildim, ne bir yanıt alabildim.. yıllar sonra tekrar başvurdum aynı firma farklı bir pozisyon. Ama beni kalkıp önceden reddedikleri pozisyon için düşündüklerini söylediler. Tabi yıllar geçmiş beni unutmuslardi. Kabul ettim. Sonra yine reddettiler. Başkasını aldık dediler. Doğru mu yalan mı bilmem.. Bazen nasibinde olmayınca ne yapsan olmuyor. Sizinki gibi büyü mü vardı musallat mi vardı bilmem.