Alıntı:
Sgozbay Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, uzun zamandır aklıma takılan bir konuyu sizlere danışmak istiyorum. Geçen sene bir iş görüşmesindeydim görüşme çok olumlu yöndeydi sözleşme imzalayacaktık o esnada işverene bir arama geldi. Telefonu açmadı ama o gelen aramayla birdenbire çok durgunlasti. Uzun süre dalgın bir şekilde durduktan sonra tamamen farklı bir kişi haline geldi. İş görüşmem bir anda olumlu iken sebepsiz yere olumsuz sonuçlandı. Buna benzer bir durum eşim de yaşamıştı, iş başvurusu değil ama tanıdıklarından birisi kendisine gelen aramadan sonra bambaşka bir tavır almıştı. O dönemde ikimizin de üstünde büyü ve musallat vardı. Büyü veya musallat böyle bir şey yapabilir mi ve yapabilirse bu ne çeşit bir büyü olabilir bilenler varsa cevabını öğrenmeyi çok isterim .
|
Buyunun enerjisi daha keskindir, direkt etki ediyor. Birisinin kafasina balta indirmek gibi dusunelim. Nazarin etkisi ise senin isteginin tam tersine hareket ediyor. Ornegin telefon ile birisini arayacaktisiniz arayamayabilirsiniz, basarsiniz tus calismaz. Calismaya basladiginda ise sen islemi ilerletirken nazar seni geri geri atar, girdigin internet sayfasi bir onceki sayfaya doner. Ne istiyorsan tam tersi. Ben anlayamadigim zaman konuyu cinler yapiyor saniyordum halbuki nazarmis. Uzerinde nazar bulunana ornegin, bir sarki cikti sende dinlemek istemedin. Derler ya sarki dilime dolandi. Nazarin enerjisi sana sarkiyi sarkidan kactigin tam o noktadan kafana kafana sokmaya baslar. Ne dedik, tam tersi. Baskasi sarkiyi sever diline dolar bu baska. Cinler de teknolojiyi kullanir mi, evet. Elektronikleri alt ust edebilirler. Bir baska huddam ile tanistim, evinde manevi yesil sancaklari bulunur onlarin, alem tanir diyelim. Huddamlar ile fuze/roket dusuyorlar filistin bolgesinde. Izinleri oldugu muddetce tabii.
Cinler insanlari etkiler mi konusu zaten biliniyorki hem de nasil!