Alıntı:
Altuni Nickli Üyeden Alıntı
Herkese hayırlı günler.Sözü fazla uzatmadan esas konuya değinmek istiyorum.Bugün dünya ülkelerinin tamamına yakını Evrim teorisini bir teori olarak değil bilimsel bir gerçek olarak kabul etmiş durumuda Evrim üzerinde ufakta olsa araştırma yapmış hocalarımız varsa su götürmez kanıtları olduğuna da muhakkak rastlamıştır.Şimdi esas sorum şu sizce evrimi yaratan Allah olamaz mı?
Hz.Adem’den önce de dünya da insan benzeri(mağara adamları) yaşamışmıdır?
Eğer Hz.Adem tarımı,ölüleri gömmeyi,avret mahalini de olsa giyinmeyi biliyorsa Hz.Ademden sonra gelen insanlar bunları bilmiyor?
(Lütfen Evrim yahudi tezgahıdır,siyonist uydurmasıdır gibi cevaplarla gelmeyin🙂)
|
gğzrl konu ufkunu grnişletmek için görüş almaya ihtiyacın var demektir .
Ben hayatımın hiç bi alanında Tesadüfr inanmam nede sebep sonuç neden oldu Bu şeyin başıma gelmesinin sebebi nedir Ve ben ne yapabilirim .
Evrim teaorisi çok iyi düşğnülüp Ortaya atılmış bi fikşr Peki maymun dişındaki varlıklar canlılar vs peki onlar neyden evrildi Dünya çorak topraktı yağmurla canlandı bitkiler falan tamam kafaya yatıyorda kardeş Bu Kediler köpekler vs aslan maymun vsvs canlılar Neyden evrildi nerden geldi nasıl oluştu hangi oluşum tesadüfen damar el kol ayak toynak nasl oluşur ha tesadüfen oluşmadıysa bunlar neyden evrildi Tamam insan maymundan evrilmiş desem bunu kabul etsem peki maymun neyden evrildi bu kadar kalp canlı hayvan vs neyden oluştu neuden evrildi hangi tesadüf kusursuzluğu meydana getirebilir senin soruna soru Evrimi Allah yaratmış olsaydı kuranda insanın yaradılışını anlatmazdı ve ayetlerde biz insanı maymundan evrilttik vs derdi Yani nebilim hani mantığımın İman etmekten başka çaresi yok Çünkü Allahın kuranda yaradılışla anlattıklarının dışında hiçbişey mantığıma yatmıyor Evrilme cümlesinin öncesi vardır Hep bi öncekini sorgulatır tabiki ortada bi paradoks yoksa Evrim teorisi saçmalıktan başka bişey değil bana göre başka sualin varmı Umarım ufkunun açılmasına desteğim olmuştur Vesselam