Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Bu pahalilikta  anca astrale gideriz veya levitasyonda rüyalarda hep levitasyon acaba uygulanan uçarmiyim
Aynen film sektörünün altında bilinci etkileyen bişey hep var Allahualim Böyle böyle zehirleniyoruz kendimizi zehirliyoruz
|
İşte şartlar öyle de alternatif tutarmi yerini bilemem ,levitasyonu yok ben almayayım levitasyon onun düşmesi ayrı dert birde uçuran kim durumu var🥴 sevmeden bakan göze Yusuf bile çirkin görünür derler o kabilde bizde bakıp etrafımızda güzel olanı görüp oraya klbakalim şartlar o😊 .
İşte izlerken güzel de, ozellile kurgusu yoğun olan filmlerde izlerken bi kelime duyuyorum bu nedir diye bakıyorum falan 1 aylık araştırma çıkıyor 🫣mesela Cristiano nolanin filmlerinde çok mesele var eski bir röportajinda inaclardan referans verdiğini ima etmisti Süleyman a.s. ve zulkarneyn kıssaların dan esinlendiği i söylemişti. Çok meşhur bir fantastik- bilim kurgu yapiminda yine hızır dan esinlendiği i söylemişti yazari. Aslında bilinçli izleyince güzel de yoksa kafa karisikligi Allah muhafaza