Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Devamı yokmu abi  ışığa bakıp çekmişsin o gözler varligi görmüşse vardır bişey görmemisse bu şekilde bakipta oha kabile var şart zurt çok saçma şeyler Fincana bakan ne görüyorsa nurdan tozuna bakıp musallat diyende onu görür tabi varlıkla bakabilen başka yani ona bişey diyemem
Ben @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abinin yerinde olsam kaçıp giderdim
Her önüne gelen bakım yaptirsa ohoo gece mesailere kalınır hep
|
oyle her diyene bakim yok elbette oncelikle bir ksc test testin sonucuna gore bakim, yoksa ne gece kalir ne günduz, sonucta bu ilim benim gecim kaynagim degil
gecenlerde de konusu oldu Allahin ayetini satma falan gibi aptalca geri zekali laflar sinir tepeme cikti
kisiye bir sey yazilacak safran murekkebi gerekli
safranin gramı 300 tl, orta halli saf gul yaginin grami 400 tl, daha bunun uzerine ceylan gobegi+ siyah misk+ beyaz misk+ hakiki gul suyu vb eczalar gerekli,
haydi bunlar tamam kisiye ozel murekkepte bazen 70 ayetel kürsi bazende 72 yasin okumak gerekli, bunlar hep emek zahmet isi
hani o ayet satmaktan bahseden gereksiz luzumsuz mahluk omru boyunca 7 yasini üst uste okumus mu?
o terbiyesize desenki şurada bir garip var ihtiyaci olan 1000 tl yi ver desen nisadir degmis gibi kacar
ondan sonra burada ahkam keser
Alıntı:
Kaplumbaga Nickli Üyeden Alıntı
Ters baglanti yaptin, imas'i gorenler kaciyor genelde 
|
kacarlar,uzerinde mahlukat olanin mahlukati kacar
luzumsuz olanlarin kendi kacar...